Gulvvarme

Hvorfor gulvvarme?

Energieffektive og lave driftskostnader

Siden gulvvarme bruker lavere temperatur enn standard radiatorer eller baseboards, reduseres oppvarmingskostnadene. Fordi varmekilden er spredt over gulvet, er den jevnere fordelt, og oppvarmede gulv gir betydelig høyere komfortnivå. Gulvvarme har lave installasjonskostnader og null vedlikeholdsbehov. Hvorfor varme hele huset når alle er på kjøkkenet? 

Komfort og varme gulv

Dette gir deg den luksuriøse komforten på varme gulv, og fordelene med et usynlig, utilsiktet og vedlikeholdsfritt oppvarmingssystem. Fordi varmegulv kan sone rom etter rom, kan alle i huset sette sine egne komfortnivåer, fra kjelleren til soverommet. Skreddersydd temperaturkontroll 

Designfrihet

Det er ingen varmeventilasjoner, ingen kanaler, ingen rør, ingen mekanisk rom. Våre systemer gir deg fullstendig designfrihet når du remodellerer og bygger ditt hjem. Ved å dele av ulike deler av huset, kan du velge bestemte og nøyaktige nivåer av komfort hvor og når du trenger det.

Redusert støvsirkulasjon og økt sikkerhet

Den strålende varmen som produseres av systemet reduserer fuktighet og luftcirkulasjon, noe som betyr at det er færre støvmidd og allergener i inneluften. Det er heller ikke varme overflater på lavt nivå eller hardmetallkanter, som med radiatorer, noe som gjør systemet barnevennlig.